Saltar al contenido

Onze benen en knieën worden vaak blootgesteld aan veel belasting; we staan ​​vaak meerdere uren op onze voeten en voelen de effecten 's avonds sterk. Mijn knieën doen pijn, mijn benen zijn moe en zwaar. Zelfs een overwegend sedentaire activiteit kan hetzelfde effect hebben op onze ledematen.

2in1 Akupressur Kissen und LagerungskissenOns innovatieve 2-in-1 kniekussen heeft een ontspannend effect precies daar waar het nodig is. Plaats hem eenvoudig onder de achterkant van uw knieën en laat de acupressuurpunten op de acupunctuurpunten onder uw knieën werken.In de traditionele Chinese geneeskunde worden, net als bij het gebruik van acupunctuurnaalden, bepaalde drukpunten gestimuleerd en ontstaat er een aangenaam, warm gevoel van absolute ontspanning is gecreëerd.

Je voelt snel hoe de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en hoe een aangename warmte en ontspanning van je spieren ontstaat. Hierdoor kun je ook een positieve invloed uitoefenen op problemen met de bloedsomloop in de benen.Stijfheid, bijvoorbeeld veroorzaakt door artritis, wordt verminderd door het stimuleren van de acupunctuurpunten onder de knieën. Ook de daarmee gepaard gaande pijn in de gewrichten wordt verminderd en uw mobiliteit wordt bevorderd. Je onderrug ervaart ook ontspanning en verlichting, wat ongemak en pijn kan verminderen.

Ons unieke 2-in-1 acupressuur kniekussen is samen met orthopeden en fysiotherapeuten ontwikkeld voor meer ergonomie, comfort en een veilig gevoel.

Je kunt het kussen meenemen op de bank of comfortabel meenemen naar je bed. Bovendien brengt ons kniekussen je een extra portie ergonomie en ontspanning in je yogabeoefening, bijvoorbeeld tijdens Shavasana. Het nestelt zich onder uw benen en knieën en zorgt ervoor dat ze volledig ontspannen zijn.

CALM ELEPHANT Akupressur Fußablage

Ons veelzijdige kniekussen kan nog meer: ​​plaats het onder de kantoortafel/eettafel en gebruik het als comfortabele voetensteun bij een ontspannen voetreflexmassage. De acupressuurspikes stimuleren de gehele voetzool (inclusief de voetboog). Dit betekent dat u alle 70.000 pijnreceptoren op de voetzolen in één keer kunt bereiken en tegelijkertijd kunt profiteren van alle gezondheidsvoordelen. Uiteraard kunnen hier ook de acupressuurspikes worden verwijderd, precies zoals jij wilt en nodig hebt.

Verwandlung vom Akupressur Kniekissen zur Lagerungsrolle

Het hoogtepunt: u kunt ons 2-in-1 acupressuurkniekussen in een mum van tijd zonder acupressuurspikes gebruiken en ombouwen tot een positioneringskussen. Hiervoor verwijdert u hem eenvoudig met behulp van de praktische klittenbandsluiting en kunnen uw benen en knieën zonder acupressuurbehandeling ontspannen op de positioneringsrol worden geplaatst, zoals u dat bijvoorbeeld kent van de fysiotherapie.

Kniekissen extrahoch

In tegenstelling tot andere acupressuurkussens en kniewrongen is ons kniekussen met 14 cm extra hoog en biedt daardoor nog meer ergonomie en comfort.Ons kniekussen is in hoogte en hardheid individueel aan te passen aan jouw wensen. Om dit te doen, verwijdert u eenvoudig een deel van de natuurlijke boekweitschilvulling met behulp van de praktische ritssluiting.

Ergänzung zu unserem Premium XL Akupressurmatten Set

Extra tip: Zeker in combinatie met onze populaire CALM ELEPHANT acupressuurmat in een XL-set (inclusief ergonomisch ontworpen lendenkussen en multifunctionele mat) geeft u uw lichaam een ​​intensieve lichaamsmassage die niets te wensen overlaat. Uw lichaam kan van top tot teen ergonomisch en ontspannen liggen en genieten van de genezende werking van acupressuur! 

 

Acupressuur kniekussen: 43,0 x 17,0 x 14,0 cm
Positioneringskussen zonder spikes: 43,0 x 15,0 x 13 cm
Spikemat: 42,0x40,0 cm