Saltar al contenido

Ontspannende acupressuur - heel gemakkelijk vanuit huis

De CALM OLIFANT-ervaring

Leuk dat je er bent!

Verlang je naar ontspanning, heb je terugkerende spanning of rugpijn?!

Veel mensen hebben dagelijks last van stress en de bijwerkingen ervan. Ze hebben slaapproblemen en worden geplaagd door gezondheidsproblemen die hun kwaliteit van leven verminderen.

Daarom herkenden we de helende werking van acupressuur en dachten we een belangrijke stap verder. Onze functionele CALM OLIFANT ORIGINELE acupressuurmatten XL set in het elegante design bevat alles wat u nodig heeft voor een volledige ontspanningservaring: een grote acupressuurmat voor de rug, een verstelbaar kussen, een rugvriendelijk lendenkussen, een voetreflexzonemat en een praktische draagtas! Deze nieuwe combinatie is uniek en zal u ook helpen om holistisch welzijn te bereiken!

unser ergonomisches Lendenkissen stützt den Rücken
Uniek ergonomisch ontworpen lendenkussen - alleen bij CALM ELEPHANT ORIGINAL
  • Verminder uw stress en de bijbehorende symptomen
  • om uw spanningen en blokkades los te maken of op te lossen (bijvoorbeeld:ISG-blokkades, nekpijn, schouderpijn...)
  • hebben een positief effect op uw hormonale balans en bevorderen zo de tevredenheid
  • om uw rusteloosheid op te lossen en uw concentratievermogen te ondersteunen
  • om uw spijsverteringsfunctie positief te beïnvloeden
  • Verminder uw migraine, hoofdpijn en pijn
  • Val beter in slaap en minimaliseer slaapstoornissen en mentale overbelasting
  • om uw bloedcirculatie te bevorderen en zo het zuurstoftransport naar al uw cellen te verbeteren (bijvoorbeeld na inspanning)

Genezing op een volledig natuurlijke manier

Al eeuwenlang wordt de bewezen en helende werking van acupunctuur of acupressuur (TCM - Traditionele Chinese Geneeskunde) gebruikt om dergelijk lijden te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Met onze ergonomische CALM OLIFANT ORIGINAL premium acupressuurmat in een XL-set je kunt deze heilzame genezing gemakkelijk ervaren vanuit het comfort van je eigen huis.

9.100 acupunctuurnaalden op 364 lotusbloemen stimuleer binnen enkele minuten op geheel natuurlijke wijze je zelfgenezend vermogen.

Akupressur - Heilung auf ganz natürliche Art und Weise

De natuur en uw lichaam zijn belangrijk voor ons

Daarom worden al onze producten duurzaam en natuurlijk geproduceerd zonder chemicaliën of lijm!

Alle stoffen hoezen zijn van een pure Katoen linnenmix en hypoallergeen.

De vullingen zijn op natuurlijk kokos of. duurzame boekweitdoppen die ademend en aanpasbaar zijn.

De speciaal ontworpen lotusbloemen zijn eraf HIPS-materiaal , een brandwerend polymeer op basis van rubber gebaseerd op medische normen en alleen stevig verbonden met de stof door middel van een speciale warmtelastechniek!

Al deze hoogwaardige grondstoffen hebben wij gecombineerd tot een functionele luxe set van de hoogste kwaliteit, voor een écht goed gevoel!

Natur und Entspannung

Breng een revolutie teweeg in uw welzijn: de CALM ELEPHANT acupunctuurmat

Verlang je naar ontspanning of heb je terugkerende spanning of rugpijn? Veel mensen hebben dagelijks last van stress en de bijwerkingen ervan. Ze hebben slaapstoornissen en worden geplaagd door gezondheidsproblemen die hun levenskwaliteit verminderen..

Unieke set voor holistisch welzijn

We erkenden daarom de genezende werking van acupressuur en gingen een belangrijke stap verder. Onze functionele CALM OLIFANT ORIGINELE acupressuurmatten XL set in een elegant design bevat alles wat je nodig hebt voor een complete ontspanningservaring: een grote Acupunctuur mat voor de rug een verstelbaar kussen, een rugvriendelijk lendenkussen, een voetreflexologiemat en een praktische draagtas!

Hoe onze acupressuurmat goed is voor je lichaam

Onze exclusieve CALM ELEPHANT ORIGINAL acupressuurmattenset kan u helpen uw stress te verminderen, blokkades op te heffen, geluk te bevorderen, uw spijsvertering te verbeteren en nog veel meer. Ontdek nu de helende werking van die van ons Acupunctuur mat en hoe het u kan helpen een betere kwaliteit van leven te krijgen!

Traditie ontmoet innovatie: de kracht van de acupunctuurmat

De bewezen en genezende werking van acupunctuur of acupressuur (TCM – Traditionele Chinese Geneeskunde) wordt al eeuwenlang gebruikt. Met onze ergonomische CALM ELEPHANT ORIGINAL premium acupressuurmat in XL-set en 9.100 acupunctuurnaalden op 364 lotusbloemen stimuleer en activeer je je zelfgenezend vermogen..

Duurzaamheid en kwaliteit: onze belofte aan jou en de natuur

De natuur en uw lichaam zijn belangrijk voor ons. Daarom zijn al onze producten duurzaam en op natuurlijke wijze geproduceerd, zonder chemicaliën of lijmen! Stoffen hoezen, vullingen en speciale HIPS-lotusbloemen op basis van natuurlijk rubber - allemaal gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen voor een echt goed gevoel.

Investeer in uw gezondheid en kwaliteit van leven

Dus waarom blijven lijden onder pijn, stress en rusteloosheid als er zo’n eenvoudige en natuurlijke oplossing bestaat? Acupunctuur mat zoals de CALM OLIFANT ORIGINAL betaalt zich snel terug, niet alleen in de vorm van fysiek welzijn, maar ook in verhoogde levenskwaliteit, energie en vitaliteit. Het is tijd om iets goeds te doen voor jezelf en je lichaam. Probeer het uit en voel het verschil in uw dagelijks leven, in uw lichaam en in uw ziel. Omdat echte gezondheid en ontspanning van binnenuit beginnen, en met de juiste ondersteuning, kun je dit doel nu gemakkelijker dan ooit bereiken.n.