Saltar al contenido

Fakirmat voor op de rug

De rugmat stimuleert uw gehele rug en brengt deze in een ontspannen toestand, vergelijkbaar met die van een professionele rugmassage. U behoort zeker tot die mensen die spanning en pijn in hun hele rug ervaren als gevolg van de steeds toenemende stress in het dagelijks leven. Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat vooral de schouders worden aangetast omdat we ze onbedoeld omhoog trekken, wat automatisch gebeurt in stressvolle/stressvolle situaties ("De last op mijn schouders!"). Niet alleen hierbij, maar ook bij elke belasting van uw rug (dragen, sporten, computerwerk...) biedt onze Fakir-mat u onmiddellijke hulp voor ontspanning en pijnverlichting.

De acupressuurmat is zacht opgevuld met natuurlijke en comfortabele kokosvezels, die van nature ademend zijn. Dit zorgt voor een aangename luchtcirculatie tijdens het gebruik en voorkomt overmatig zweten op de huid.

Natuurlijke ontspanning voor de rug met de Fakir-mat

Rugpijn is tegenwoordig een steeds vaker voorkomend probleem in onze samenleving. Velen van ons zitten uren achter de computer, tillen zware lasten of nemen een verkeerde houding aan. Dit leidt onvermijdelijk tot spanning en pijn in het hele ruggebied. Onze KALME OLIFANT ORIGINEEL Fakir-mat biedt welkome en natuurlijke verlichting. De zachte stimulatie die het geeft, is te vergelijken met de verlichting die een professionele rugmassage met zich meebrengt.

Waarom spanning ontstaat en hoe je er vanaf kunt komen

Stress en lichamelijke inspanning zorgen er vaak voor dat we onze schouders optrekken, een onbewust teken van de last die op onze schouders rust. Dit, in combinatie met de dagelijkse belasting van de rug, of het nu gaat om dragen, intensief sporten of urenlang achter de computer werken, leidt tot een gevoel van stijfheid en ongemak. Hier onze creaties re Fakir-mat Remedie: Dankzij de speciale constructie ondersteunt het de natuurlijke ontspanning en pijnverlichting van uw rug.

Ademende materialen voor maximaal comfort

Een bijzonder kenmerk van ons Fakir-mat is de zachte vulling gemaakt van natuurlijke kokosvezels en warmtevasthoudende boekweitdoppen. Deze materialen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van nature ademend. Tijdens uw ontspanningstijd op de mat voorkomt deze functie ongewenst zweten en zorgt zo voor een rondom aangenaam gevoel.

Volledige ondersteuning voor uw onderrug

De effectieve combinatie van Fakir-mat en ons ergonomisch ontworpen lendenkussen biedt een holistische oplossing voor uw rug. Vooral de onderrug wordt vaak verwaarloosd en niet voldoende ondersteund, vooral bij mensen met een holle rug. Deze combinatie van mat en kussen dicht precies deze opening en zorgt ervoor dat u in een volledig ontspannen houding kunt blijven zitten en uw hele rug kunt ontlasten.

Conclusie:

In een hectisch dagelijks leven vol fysieke en mentale stress is het belangrijk om jezelf momenten van ontspanning te gunnen. Met onze CALM OLIFANT ORIGINEEL Fakir-mat en het ergonomische lendenkussen investeert u in uw persoonlijk welzijn en geeft u uw rug de ontspanning die hij verdient.

Ontlast en stimuleer je onderrug

In combinatie met onzeergonomisch ontworpen lendenkussen het ondersteunt je onderrug en ontspant het tegelijkertijd, omdat er geen "gat" is tussen het lendengebied en de rugmat (ook niet bij een holle rug). Hierdoor kunt u uw benen strekken en genieten van een complete ontspanningservaring.

Lees meer in het bericht: "Ergonomisch ontworpen lendenkussen"

die CALM ELEPHANT ORIGINAL® Akupressurmatte in Kombination mit dem ergonomischen Lendenkissen